Joker86 Napisano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 No ale piasta na zdjęciach ładnie wygląda od wewnątrz nie widać tam żadnych wżerów.W którym miejscu masz rdzę? To co widać na zdjęciach to spokojnie można uzdrowić,Kulki, oś kompletna,będzie tanio i skutecznie.A co do smaru to fakt teraz używam jakiegoś Shimano i jest okej,ale latami pchałem ŁT 43 i też było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Ty chyba nadal nie wiesz co to jest 12x100. Nie doradzaj jak nie wiesz o czym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tequila51 Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Zauważyłem podobny problem z tylna Piasta. Może nie aż tak drastyczny. Koło na korbie nie jest as głośne. Natomiast słychać opory na piascie po zdjęciu koła. Czy ten model https://allegro.pl/oferta/piasta-tyl-shimano-32h-fh-r7070-ham-tarcz-12x142-8612410352 będzie równoważny z moja piasta SHIMANO TIAGRA RS470 12X142 musze szybko to zrobić bo zaraz mam ulrop I wyjazd z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.