Szymszon90 Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Mam ten czerwony liczniczek. Jestem wku**** czas jest tylko 12h czy ja cos zle robie? Serio tylko do 12:00 liczy? Sigma schodzi na psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Odpowiem jak fachowiec IT, u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 potwierdzam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 trzeba wejść w menu i zmienić na system 24 godzinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Mam taki sam u mnie wszystko jest ok,trzeba wejść w menu i trochę poszperać,a co do firmy to robi dobry produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeenbike Napisano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Mam ten sam licznik tylko w innym kolorze. Mam z nim taki problem, iż gdy jadę do pracy nie liczy wogóle km . Po pracy normalnie zaczyna naliczać km i prędkość. Co może być nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymszon90 Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Dobra działa wyjalem baterie i wlozylem na nowo wszystko super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Można jak się chce 😄😄😄😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.