CyclicBike Napisano 25 Czerwca 2021 Napisano 25 Czerwca 2021 Cześć! Na sprzedaż wystawiam 2 rowery z mojego warsztatu. Ostre koło dostałem w rozliczeniu, za zbudowanie roweru znajomemu, zostało ono zakupione w berlinie jakieś 4 lata temu, z kolei MTB składałem od roku na bazie ramy zakupionej na aukcji. Zacznijmy od ostrego. Rower przejrzany, zrobiony podstawowy serwis, nowa dętka tył, przesmarowane łożyska sterów, kół, dorzucona kierownica corratec bullbar z nową owijką. Nowy łańcuch. Oryginalna kierownica z chwytami w zestawie. Klamki są na clampy, więc wymiana kierownicy zajmuje 3 minutki. Rozmiar 54cm, flip flop, można przerzucić koło na drugą stronę i mamy wolnobieg lub ostre wedle życzenia. Prosty bezawaryjny rowerek. Żadnych luzów, zużytych łożysk, koła proste, szprychy dociągnięte. Rower bez wkładu finansowego, gotowy do jazdy. 550 złociszy. Drugi rower, to kompletowana i budowana przeze mnie maszyna MTB na ogromnej ramie Gianta, model Bronco ATX880 w rozmiarze 22". Rower był typowym projektem, który został zrealizowany w większej części, jednak wiele innych, ciążących projektów, zmusza mnie do sprzedania go w aktualnej formie. Rower w bardzo dużej mierze, został złożony na nowych częściach, jest w pełni sprawny, jeździ świetnie, jest bardzo wygodny i przyjemny w jeździe. Znikomy przebieg rozruchowy, świeży napęd, nowe koła, korba z suportem, siodło, manetki kierownicy, wszystkie części eksploatacyjne, hak ramy, chwyty, właściwie używane są tylko genialne hamulce shimano DX (oczywiście z nowymi okładzinami), przerzutka tylna oraz rama z całym headsetem, reszta części to z reguły części ściągane z zaplecza sklepu rowerowego. Poniżej dokładny spis części: Rozmiar ramyXL RamaAlu 7075 lotnicze WidelecSr suntour XC60 Tylny amortyzatorbrak KierownicaAlico 140 MostekAhead SztycaAlu SiodłoSetlaz PedałyAlu ManetkiShimano 3x8 Przerzutka przedniaShimano XT Przerzutka tylnaShimano Deore HamulceShimano DX v-brakee Dźwignie hamulcaShimano DX Kaseta/wolnobiegShimano HG41 ŁańcuchShimano HG40 KorbaShimano SuportShimano ObręczeMavic PiastyDeore + Specialized SzprychyCN spokes OponyPanaracer DętkiContinental RogiX Linki/pancerzeJagwire Zacisk sztycyAlu Top CapGiant SteryFSa GripyBoplight Rower kosztował mnie bardzo dużo, myślę że 1600zł za ten rower to bardzo adekwatna cena i raczej nie rekompensuje moich godzin spędzonych przy projekcie, a conajwyżej koszta części Jeśli znajdę kupca na ramę, mogę zastanowić się nad sprzedażą na części! Więcej zdjęć w wysokiej jakości udzielę zainteresowanym w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam!
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2023 Mod Team Napisano 24 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi