CyclicBike Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Cześć! Na sprzedaż wystawiam 2 rowery z mojego warsztatu. Ostre koło dostałem w rozliczeniu, za zbudowanie roweru znajomemu, zostało ono zakupione w berlinie jakieś 4 lata temu, z kolei MTB składałem od roku na bazie ramy zakupionej na aukcji. Zacznijmy od ostrego. Rower przejrzany, zrobiony podstawowy serwis, nowa dętka tył, przesmarowane łożyska sterów, kół, dorzucona kierownica corratec bullbar z nową owijką. Nowy łańcuch. Oryginalna kierownica z chwytami w zestawie. Klamki są na clampy, więc wymiana kierownicy zajmuje 3 minutki. Rozmiar 54cm, flip flop, można przerzucić koło na drugą stronę i mamy wolnobieg lub ostre wedle życzenia. Prosty bezawaryjny rowerek. Żadnych luzów, zużytych łożysk, koła proste, szprychy dociągnięte. Rower bez wkładu finansowego, gotowy do jazdy. 550 złociszy. Drugi rower, to kompletowana i budowana przeze mnie maszyna MTB na ogromnej ramie Gianta, model Bronco ATX880 w rozmiarze 22". Rower był typowym projektem, który został zrealizowany w większej części, jednak wiele innych, ciążących projektów, zmusza mnie do sprzedania go w aktualnej formie. Rower w bardzo dużej mierze, został złożony na nowych częściach, jest w pełni sprawny, jeździ świetnie, jest bardzo wygodny i przyjemny w jeździe. Znikomy przebieg rozruchowy, świeży napęd, nowe koła, korba z suportem, siodło, manetki kierownicy, wszystkie części eksploatacyjne, hak ramy, chwyty, właściwie używane są tylko genialne hamulce shimano DX (oczywiście z nowymi okładzinami), przerzutka tylna oraz rama z całym headsetem, reszta części to z reguły części ściągane z zaplecza sklepu rowerowego. Poniżej dokładny spis części: Rozmiar ramyXL RamaAlu 7075 lotnicze WidelecSr suntour XC60 Tylny amortyzatorbrak KierownicaAlico 140 MostekAhead SztycaAlu SiodłoSetlaz PedałyAlu ManetkiShimano 3x8 Przerzutka przedniaShimano XT Przerzutka tylnaShimano Deore HamulceShimano DX v-brakee Dźwignie hamulcaShimano DX Kaseta/wolnobiegShimano HG41 ŁańcuchShimano HG40 KorbaShimano SuportShimano ObręczeMavic PiastyDeore + Specialized SzprychyCN spokes OponyPanaracer DętkiContinental RogiX Linki/pancerzeJagwire Zacisk sztycyAlu Top CapGiant SteryFSa GripyBoplight Rower kosztował mnie bardzo dużo, myślę że 1600zł za ten rower to bardzo adekwatna cena i raczej nie rekompensuje moich godzin spędzonych przy projekcie, a conajwyżej koszta części Jeśli znajdę kupca na ramę, mogę zastanowić się nad sprzedażą na części! Więcej zdjęć w wysokiej jakości udzielę zainteresowanym w wiadomości prywatnej. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi