Skocz do zawartości

[trenażer] czy jest ktoś w stanie powiedzieć o tym trenażerze?

Kacperrr

Rekomendowane odpowiedzi

@wkg Największy 46T, najmniejszy 34T.

Początkowo planowałem kupić coś takiego https://www.olx.pl/d/oferta/trenazer-elite-novo-force-8-super-stan-kolo-CID767-IDK85h2.html   Zależało mi na tym, aby koło było w zestawie (nie chcę wydawać kilku kolejnych stówek), tylko jak pytałem wcześniej nie będzie pasowało bo piasta ma 130mm, a potrzebuję 135mm.

Więc znalazłem coś takiego i wydaje mi się, że to taka chińszczyzna i chciałem się spytać czy ktoś miał z tym styczność lub czy warto.

Ja osobiście przejeździłem cała zime 2020-21 na novo force i mogę go polecić bo jest w miarę cichy jak na konstrukcje on-wheel i fajnie można dostosować opór. Koło możesz znaleźć jakieś używane na olxie za grosze i oponę do trenażera za 60-80zł i myślę że posłuży dłużej i lepiej niż jakiś chiński wynalazek

Nie wiem czy się zgodzi bez koła  ale 500 z kołem to i tak fajna cena bo ja swojego sprzedałem 2 miesiące temu za 570 z samą oponą. Zawsze możesz zapytać czy jest taka możliwość a jak nie to bierz z kołem i odsprzedaj je za jakies 150

• 8 miesięcy temu...

używam półtora roku.

Jestem zadowolony mysle ze dla amatora  idealny produkt.

działa bez awaryjnie, możliwość zainstalowania darmowego oprogramowania producenta. bardzo dużo fajnych tras ale samo oprogramowanie słabe trasy trzeba wgrywać za każdym razem przed użyciem. Ja korzystałem z zwifta na początku później bkool  .  moje ftp to 240 maksymalne  450/500 i w tych zakresach sprawdza sie świetnie.

jesli ktoś chce trenować i do tego fajnie sie bawić polecam jeśli chcesz sie chwalić sprzętem i wydawać kasę znajdź coś innego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...