Kacperrr Napisano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Witam. Pytanie takie jak w tytule. trenażer: https://www.etrenazery.pl/thinkrider-power-a1 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Myślę, że jak mocniej depniesz do go zgwałcisz i zacznie popuszczać. 1200W to pewnie przy wielkiej szybkości, normalnie może móc Ci odebrać nawet z 400 i to przez krótki czas. 5% to bardzo mało. Jakiej wielkości masz największy blat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperrr Napisano 24 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 @wkg Największy 46T, najmniejszy 34T. Początkowo planowałem kupić coś takiego https://www.olx.pl/d/oferta/trenazer-elite-novo-force-8-super-stan-kolo-CID767-IDK85h2.html Zależało mi na tym, aby koło było w zestawie (nie chcę wydawać kilku kolejnych stówek), tylko jak pytałem wcześniej nie będzie pasowało bo piasta ma 130mm, a potrzebuję 135mm. Więc znalazłem coś takiego i wydaje mi się, że to taka chińszczyzna i chciałem się spytać czy ktoś miał z tym styczność lub czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setorix Napisano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Ja osobiście przejeździłem cała zime 2020-21 na novo force i mogę go polecić bo jest w miarę cichy jak na konstrukcje on-wheel i fajnie można dostosować opór. Koło możesz znaleźć jakieś używane na olxie za grosze i oponę do trenażera za 60-80zł i myślę że posłuży dłużej i lepiej niż jakiś chiński wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperrr Napisano 24 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 @Setorix Jak myślisz, bez koła negocjować do 300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setorix Napisano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Nie wiem czy się zgodzi bez koła ale 500 z kołem to i tak fajna cena bo ja swojego sprzedałem 2 miesiące temu za 570 z samą oponą. Zawsze możesz zapytać czy jest taka możliwość a jak nie to bierz z kołem i odsprzedaj je za jakies 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes1111 Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 używam półtora roku. Jestem zadowolony mysle ze dla amatora idealny produkt. działa bez awaryjnie, możliwość zainstalowania darmowego oprogramowania producenta. bardzo dużo fajnych tras ale samo oprogramowanie słabe trasy trzeba wgrywać za każdym razem przed użyciem. Ja korzystałem z zwifta na początku później bkool . moje ftp to 240 maksymalne 450/500 i w tych zakresach sprawdza sie świetnie. jesli ktoś chce trenować i do tego fajnie sie bawić polecam jeśli chcesz sie chwalić sprzętem i wydawać kasę znajdź coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.