GCh Napisano 23 Czerwca 2021 Napisano 23 Czerwca 2021 Hej wszystkim, Mam problem z zalogowaniem się na swoje stare konto. Po zalogowaniu mam komunikat "ZABLOKOWANY- nie masz uprawnień do przeglądania tej strony". Widziałem w szukajce, że to jakiś 'standardowy' błąd forum, więc proszę o interwencję Niestety przy logowaniu w przeglądarce dałej "zapamiętaj" i jakiekolwiek wejście na FR.org teraz musi odbywać się z trybu prywatnego (z jakiegoś powodu czyszczenie ciasteczek nie pomogło). Nick: czebrys Z góry dzięki za pomoc
Root Admin Mieciu Napisano 24 Czerwca 2021 Root Admin Napisano 24 Czerwca 2021 Ok, spróbuj jeszcze raz. Do wyczyszczenia danych sesji użyj devtools Chrome > F12 > zakładka Application > clear site data
GCh Napisano 24 Czerwca 2021 Autor Napisano 24 Czerwca 2021 Wszystko już działa. Dziękuję bardzo za pomoc- temat do zamknięcia ;)
Root Admin Mieciu Napisano 24 Czerwca 2021 Root Admin Napisano 24 Czerwca 2021 Problem ROZWIĄZANY.Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.