onex33 Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Witam, z racji iż niestety gwint w mojej prawej korbie jest wyjechany, muszę zmienić korbę. Zupełnie się nie znam na dobieraniu korb, pod suport. Jakby ktoś znał jakaś wytrzymałą korbę w miarę przystępnej kwocie, proszę podesłać :). Moja obecna korba to Truvativ Ruktion, 170mm, a suport to Truvativ Howitzer 73mm. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Idź do serwisu, rozwiercą, wstawią nową tulejkę z gwintem i temat załatwiony za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 A jesteś pewny że chodzi o pedały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 A gdzie masz inny gwint w korbie "na octalink"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 W miejscu pod ściągacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onex33 Napisano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Tak, chodzi o gwint na pedała, ale w serwisie powiedzieli, że jest to tak rozjechane, że nie da się wstawić nowej tulei, powiedzieli że trzeba albo zespawać( dzisiaj byłem u spawacza powiedział mi że to bez sensu) albo kupić nową korbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Cuś tu zrobiłu temu korbu?! Prowheel Claw z aliexpress lub IXF nawet z allegro. ok 150zł + suport za ` 50zeta. Pod suport Howitzer to już raczej nic nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onex33 Napisano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Właśnie nic nie zrobiłem, odpadło samo. A coś troszkę lepszego niż chińskie korby? troszkę wytrzymałe musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Coś od Shimano pod HT2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.