abdesign Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Mateusz... a ja myślę że kolega już kupił rower albo nie kupił... ale 15-stu miesięcy to nie czekał z podjęciem decyzji aż ktoś się gibkim kręgosłupem pochwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3211 Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Zauwazylem date postu po napisaniu lol i sie troche poirytowalem moim postem, bo po co ja sie tutaj produkowalem? Zastanawiam sie czemu ten temat istnieje jeszcze? Mialem ochote usunac moj post...ale sie nieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart06 Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Hej, co myślicie o Trek Emonda SL5 2022 za 12k, to dobry wybór? Czy macie dobra alternatywę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Fajny rower, tylko uważaj, żeby Ci lakier nie pękł... Bo będzie kolejna drama na forum. I 12k to drogo jak za Treka z kolekcji 2022. Z tego co widzę, katalogowo stoi 14.279, czyli to 16% a marże na tę markę są kosmiczne (tak jak i na Speca). Jakby dawali 20-22% to spoko. Jak wyrwiesz za 11k, to będzie dobry deal. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart06 Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 Hej TheJW, dzięki wielkie za powyższe info, dzięki Tobie czekałem, czekałem i za równe 11k wyrwałem pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 Czyli wyszło "minus VAT". Niech dobrze służy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart06 Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 dzięki wielkie, skoro jesteś kumaty w temacie, polecisz jakieś spoko pedały + buty, nie za miliony? Robię totalne "przemeblowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 (edytowane) Akurat w temacie pedałów szosowych "kumaty" nie jestem, bo we wszystkich rowerach (w tym szosie) mam pedały MTB i w takich też butach jeżdżę. Kup sobie na początek Shimano PD-RS500 i zobacz z czym to się je. Jeśli chodzi o buty, to dla mnie zdecydowanie wyższe modele Northwave ze względu na sztywność, ale nie każdemu one pasują, więc pewnie bez przymiarki obuwia różnych producentów w sklepach się nie obejdzie. Edytowane 3 Marca 2023 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 Buty mają być przede wszystkim wygodne i idealnie leżące na twojej stopie a nie "polecane", trzeba iść do sklepu i mierzyć. Pedały bez różnicy, wybierz system look albo shimano i tyle. Różnicy w działaniu pomiędzy poszczególnymi modelami nie ma, jest tylko wagowa ale to przy stosunkowo ciężkiej emondzie ma niewielkie znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart06 Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Nie no jasne, ze bez przymierzenia się nie obejdzie, dzięki raz jeszcze za Wasze porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi