Damian84 Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Witam, dawno mnie tutaj nie było więc na początek: Cześć wszystkim! Mam do Was pytanie. Poszukuję torby na bagażnik w stylu 3w1 tj. rozkładanej i w oczy rzuciły mi się 2 modele: Rockbros A6-1BK i Sport Arsenal 550 Oba są w względnie zbliżonej cenie i mają podobną pojemność. Czy ktoś z Was miał do czynienia z oboma modelami i mógłby wskazać która wydawała mu się lepsza i dlaczego? Pozdrawiam i dziękuję, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirk Napisano 23 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Witam, ja mogę się wypowiedzieć o Sport Arsenal bo przez 1,5 roku ją użytkuje ,tylko ze posiadam mocowania na klipsy a nie na rzepy Nawet facet który sprzedaje w sklepie zdziwił się bo tez ma ten model a ma rzepy Plusów nie będę wypisywać bo są oczywiste , ma być praktyczna i taka jest . Szybko się montuje i szybko ściąga, pojemna jest tak jak jest napisane i jak można sobie wyobrazić... do miasta idealna i to w zasadzie wszystko Minusy : -zamki są mało wytrzymałe -boki nie są przymocowywane do bagażnika i przy jeździe trochę klapią o bagażnik -jest mało usztywniona , po 1,5 roku użytkowania wygląda jak worek na buty założony na bagażnik Generalnie jestem fanem tej firmy i posiadam kilka ich produktów ,ale jeżeli chodzi o te torbę to im trochę nie wyszła ... ale tez jej nie odradzam ,może komuś przypasuje Pozdrawiam serdecznie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi