keltu Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Tutaj klip video jak to wygląda: https://streamable.com/f70gdm Opona to Conti Double Fighter III, to bicie jest w normie czy raczej ściągać oponę i próbować ją jeszcze raz ułożyć? Chociaż mam wrażenie po linii przy obręczy że siedzi naprawdę równo, opony wysłane złamane w "ósemkę" czy to może być przyczyna? W sumie to jeszcze nawet nie jeżdżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 No a obręcz prosta? Bicie opon to niestety standard w ostatnim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Obręcz prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Ona na pewno dobrze na obręcz wskoczyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Wyglądało że tak, natomiast po pierwszej jeździe to bicie już jest praktycznie mikroskopijne.. może trochę lepiej się ułożyła pod obciążeniem, temat chyba do zamknięcia. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 No tak, ja nowe zawsze układam, pompuje do 60-70% nominalnego ciśnienia i robię spokojnym tempem kilka km. Ostatnio akurat zakładałem nowe Conti i też miały bicie, po przejechaniu się dosłownie 2 minuty wszystko się uspokoiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.