chudzinki Napisano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Ktoś się może orientuje czy na odcinku granica w Cieszynie a pierwsze rondo w CZ trzeba wykupować winietę? Wg tej mapki jest tutaj minimalna przerwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 Kilka lat wstecz nie było takiej potrzeby, ale w Czechach nigdy nie wiadomo. Dlatego jak jadę na wakacje to omijam Czechy i jadę przez Słowację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 21 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Dzięki tylko ja musiałem do CZ, bo byłem u nich po hujajnogę 🤣. Planowałem przez Cieszyn, bo chciałem załatwić po drodze jeszcze jedną sprawę, ale w międzyczasie sprawa się rypła i pojechałem przez Gorzyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.