Cas_Blue_Pianist Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 witam wszystkich forumowiczów, mam problem z regulacją megarange w przerzutka tylna. Wolnmobieg ma 7 tarcz. Sprzęt simano-altus. Maksymalnie przerzutka wchodzi na 2 przerzutkę, nie jestem wstanie podciągnąć linki na 1 przerzutkę(megarange). Czy ktoś wie jak można to regulować? Próbowałem śruby L i H, niestety nie dało to rezultatu. Wygląda tak jakby linka była za krótka, jednak dlaczego nagle przestało to działać? Do jakiegoś czasu działało bez problemu, obecna długość linki starczało do obsługi wszystkich przerzutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Weź to napisz po Polsku, bo aż oczy bolą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Stawiam, że to chińczyk z translatorem, który w tym poście: Linkuje swój sklep z Ali udając zainteresowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.