Wojciech38 Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Cześć posiadam trek roscoe 6 2020. Chcę wymienić amortyzator na jakiś powietrzny rock shox obecnie mam średnicę 32mm i chcę zamienić na judy która ma średnicę 30mm. Z tąd moje pytanie czy nie stracę na sztywności i czy będzie się dobrze jeździło ważę 65kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Stracisz, jak nie jeździsz jakoś mocno to raczej dużej różnicy nie poczujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Przy 65kg może nie odczujesz, ale Judy to Judy. Ja bym nie szedł w niego. Reba nowa była na jakimś sklepie widziałem za chyba 1300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi