nikodem99 Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Kupię rower dla wysokiej osoby! najchętniej MTB lecz innymi też się zainteresuje 205 cm wzrostu waga +- 110kilo także szukam roweru z jak największą ramą Chętnie coś Szczecin +100km lub Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedster2000 Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Mam taki crossowy w Opolskim pod te wymagania ale nie wysyłam, rower nowy 250 km przebiegu. Przesiadłem się na szose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondzio02 Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Jeśli dalej aktualne to się odezwij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 19 Października 2021 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 Starsze MTB na dobrym osprzęcie, 26", rama XL? Jaki budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi