piotrek19983 Napisano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Hej, próbuję wymontować suport bo się ścina i z tego co przypuszczam jest to wbijany suport - poprawcie mnie proszę jak się mylę. Jak go mogę ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Moim zdaniem to jest wkręcany suport,a nie wbijany tylko potrzebujesz odpowiedni klucz aby go odkręcić. Ja bym próbował tam wcisnąć klucz 30 może 32. A z drugiej strony,jak nie masz klucza to przecinak młotek zapieram przecinak o otwór i wale młotkiem, ile trzeba i sprawa suportu powinna być załatwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek19983 Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 @MikeSkywalker @Joker86 Mam zestaw takich kluczy, czy mogę sobie nimi jakoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Nie wiem czy któryś się nada, do tego suportu pasuje klucz płaski jak dobrze pamiętam 36. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Nie żaden z tych kluczy nie będzie pasował,zwykły płaski klucz chyba 32 tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek19983 Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 @Joker86 @MikeSkywalkerczyli jak odkręcę część ze strony korby, tą pod klucz to druga strona już zejdzie sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Aby zdemontować całość z drugiej strony też musisz odkręcić,jak nie masz takiego klucza to próbuj kluczem od szlifierki katowej do wymiany tarcz,jak nie to jak pisałem wcześniej młotek i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.