__guest Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Napisano 16 Czerwca 2021 Od Dawida to nie pierwszy lepiłem koła. A ać to, nie będę się męczył ze sklepami co każą pisać na maile, a po paru dniach odpiszą że nie mają obręczy. Od Dawida mam cały komplet ( Obręcze + piasty + szprychy + opaski ) dzisiaj napiszę do Dawida, chyba tak bardziej po pracy, bo nie mam za bardzo jak napisać. Od samego początku miałem dzwonić do Dawida, ale zobaczę sprawdzę jak jest ze sklepem ...
__guest Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Napisano 16 Czerwca 2021 Zapomniałem jeszcze jedną sprawę. Chłopaki wrzućcie tutaj na mój temat link czy jak to się nazywa Profil / Konto Dawida ( Daveo ) muszę napisać do Dawida ... Dzięki za pomoc ; )
__guest Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Napisano 16 Czerwca 2021 Dzięki straszliwie ... ; ) Wysłane zamówienie do Dawida, Dzięki Dokumosa za straszliwie szybką reakcję / pomoc. DZIĘKI !!! ; )
Eathan Napisano 16 Czerwca 2021 Napisano 16 Czerwca 2021 To ja tylko napisze, że mam już 2 zestaw kół od Daveo i jestem niezmiennie zadowolony. Świetny kontakt, fachowa rada i błyskawiczna realizacja.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.