z0neee Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Pany, mam problem. mostek mam kcnc który ma 36 mm wysokości, jakby miał 32 to byłoby idealnie Można tak śmigać? przerwa wynosi (mierzone suwmiarką) 6 mm, najbardziej martwi mnie ta dziura pod napisem 80mm brak podkładek, jest to maks który mogę uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Górna śruba musi zaciskać się na rurze. Jeżeli tak nie jest, to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Zastanawiam sie czy nie pójść do tokarza, wytoczi mi taką rurke która wbije w rure sterowa u po sprawie, dobry pomysł? Edit W żony rowerze jest mostek w którym spokojnie górna śruba złapie rure sterowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Na upartego może być. Tylko co wtedy z gwiazdką? Dobrze by było to zrobić z tolerancją na wcisk, na sztywno. W razie czego są niskie mostki do kupienia, np Accent Twenty czy FSA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 faktycznie, Accent Twenty ma 3 cm, idealnie tylko ten kąt ;/ 13 minut temu, skom25 napisał: Na upartego może być. Tylko co wtedy z gwiazdką? Dobrze by było to zrobić z tolerancją na wcisk, na sztywno. W razie czego są niskie mostki do kupienia, np Accent Twenty czy FSA. to będzie wytoczona rurka (pusta w środku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Może być, ale musi być na sztywno. Jak tak nie będzie, to to będzie tylko atrapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Przy takim połączeniu nie uznaję pół środków. Jest to Twoje bezpieczeństwo. Dwie opcje szukaj widelca z dłuższą rurą sterową lub szukaj niższego mostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.