uzurpator Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Zaczyna cieknąć (tzn, zaczyna się marketing szeptany jak przed 12 rzędowym XTR ) https://www.bikeradar.com/features/shimano-dura-ace-r9200/ W skrócie: - wpół-bezprzewodowo - 12 rzędów - tylna przerzutka jest _śliczna_ a nie jakiś bulwiasty wyrzyg jak do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Te manetki jakieś dziwne. Może, a właściwie prawie na pewno się mylę, ale wyglądają na niewygodne. Korba też średnio mi się podoba. Jeżeli będzie to jednak kabel, to czy Shimano przypadkiem nie jest gdzieś daleko za SRAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Biorę się za czytanie. Jak zawsze, na dura-ace nie czekam, ale dobrze że wychodzi bo wyjdzie i u8200. Co do łap to mam dokładnie odwrotne nadzieje - wyglądają obiecująco. Ja mam po jakiejś tam wywrotce, w której przerwałem ten fałd skóry między kciukiem a wskazującym takie zblizonowacenie twarde i lewa dłoń mi zawsze gorzej na łapach leży, w związku z tym w tym względzie jestem wyczulony bardziej niż przeciętny użytkownik i powiem że tu Shimano sukcesywnie robi coraz wygodniejsze łapy. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez abdesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Godzinę temu, skom25 napisał: Jeżeli będzie to jednak kabel, to czy Shimano przypadkiem nie jest gdzieś daleko za SRAM? Jest szansa, że manetki są połączone bezprzewodowo z junction boxem, z którego już idą kabelki do przerzutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi