spidelli Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Zapraszam do zapoznania się z relacją z naszej (mojej i żony) wyprawy rowerowej nad morze. Wyruszyliśmy 26 maja, po czterech dniach dotarliśmy do celu. Po dniu wypoczynku wracaliśmy znów przez 4 dni. Łącznie pokonaliśmy ponad 900 km - szosami, drogami polnymi i leśnymi. Spędziliśmy w siodłach wiele godzin, widzieliśmy mnóstwo wspaniałych widoków ale były i chwile zwątpienia Kilka zdjęć dla zajętych leniwych: A dla zainteresowanych cała relacja: https://bybike577520122.wordpress.com/2021/06/13/rowerem-nad-morze-1/ Edytowane 13 Czerwca 2021 przez spidelli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Czemu zwątpienie? Jak pogoda? Deszcz był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Deszczyk się trafiał ale wiało przez większość wyprawy, więc rozwiewało chmury i wychodziło słońce. Raz nas zlało konkretnie. Ale ogólnie pogoda się poprawiała z dnia na dzień. A zwątpienie to tak na chwilę Ale ciężko bywało Edyta: Żona uderzyła się w ramę kolanem (albo odwrotnie) i trochę to nam pokomplikowało sprawy, poza tym wkurzające było błądzenie po lasach Edytowane 13 Czerwca 2021 przez spidelli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Olałem Euro, i tak mi się data nie zgadza, i wziąłem się za bybike bloga. Fajnie się czyta o waszej wyprawie. Zazdraszczam przygody i gratuluję jej ukończenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 @CoolBreezeOne Dziękujemy Miłej lektury! I do zobaczenia na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Niezłe szczęście Szy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Kurczę ale mam mieszane uczucia, mam nadzieję, że matka była w pobliżu i jej nie przepłoszyliśmy. To był skraj lasu, całkiem niedaleko zabudowania. Jakiś włóczący się pies... Już kiedyś odganiałem takiego od zagonionej dorosłej sarny Mam nadzieję, że zwierzak przetrwał. Ogólnie takie uroki jazdy przez lasy Gdyby człowiek nadążał telefon wyjmować to hoho! David Attenborough się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi