lisek850 Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Cześć. Miał ktoś już problem z wahoo typu że zaznaczone mam w aplikacji pokazywanie połączeń i SMS a na GPS niestety cisza. Niby wszystko połączone a wiadomości brak na wyświetlaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Ogólnie z wahoo i powiadomieniami jest problem z ajfonami. Na androidzie raczej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek850 Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Mam androida. Na początku działało a teraz przestało zastanawiam się czy jakaś apka mi nie blokuje połączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 To upewnij się że nic nie ubija apki Wahoo - wyłącz dla niej wszystkie optymalizacje baterii. Sprawdź czy dalej ma wszystkie potrzebne dostępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archivizart Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 19:08, nctrns napisał: Ogólnie z wahoo i powiadomieniami jest problem z ajfonami. Ciekawe bo u mnie działa bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek850 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Przeinstalowałem apke i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.