kopczynski1991 Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Witam, Mam problem ze znalezieniem odpowiedniego klucza do poluzowania hamulców tarczowych shimano BL-MT200, zaznaczyłem na zdjęciu. Prośba o wskazanie poprawnego klucza i ewentualnie rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 https://xl-narzedzia.pl/klucze-torx-security-t10-t50-cr-v-kpl-9-zt-56478-vorel-p-1872.html BTW - te śruby nic nie poluzują, tylko rozszczelnisz zacisk rozkładając go na dwie części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Po co chcesz odkręcać te śruby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Nie ruszaj tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopczynski1991 Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Chciałbym poluzować i wyregulować, gdyż klocki ocierają o klocki. Mam to zrobić inaczej? Posiłokwałem się filmikiem od SzajBajk, chyba ze odkrecam nie te śrubki co trzeba...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Klocki o klocki ocierają? Chyba o tarczę. A film oglądnij jeszcze raz, tylko skup się o które śrubki chodzi ( nawet teraz na screenie widać które ). Jak można wysnuć wnioski, że to śruby z boku, nie od góry i do tego jeszcze po oglądaniu filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 A hamulec jest TYLNY, nie TYLNI. TYLNIE to liczba mnoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi