precelek Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Cześć. Moja mini pompka Lezyne pompując kompresor milkita wyciągnęła kopyta, a opona dalej nie uszczelniona. Potrzebuję ASAP kupić pompkę ręczną z kompresorem. Najbardziej spodobały mi się propozycje od Topeak, jednak nie ma ich obecnie w żadnym sklepie. Z dostępnych znalazłem pompkę PRO Team Tubeless (https://www.pro-bikegear.com/pl/accessories/pumps/floorpump-team-tubeless). Czy jest ona warta tych pieniędzy? Ewentualnie inna propozycja którą kupię do poniedziałku? (może być online). Najbardziej chciał bym Topeak JOEBLOW® TUBI 2STAGE, ale skąd? Bardzo dziękuję za każdą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Awaryjnie możesz skorzystać z kompresora nawet na stacji benzynowej. Albo u wulkanizatora. Takiego ze zbiornikiem. No chyba, że prowadzisz warsztat. Milkitem nie daje rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
precelek Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 No właśnie jestem w sytuacji gdzie prościej mi przytargać pompkę do domu, niż koła po mieście wozić. Milkit pewnie dał by radę, z 650/38 poradził sobie, ale na mtbka 29 2,2 brakło mocy. Najpewniej to wina pompki, nie dopchałem do niego maxa a tą lezynką nie dopcham już nic 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.