Xordex Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Witam. Moja mama poprosiła mnie o pomoc w zakupie baterii do bavatus padova easy. Niestety się na tym kompletnie nie znam. Czy może ktoś mi powiedzieć jaka bateria może iść do tego roweru? A może ktoś wie gdzie tanio taka baterie dostanę? Baterie mogę zakupić w Polsce, jak i w Holandii, gdzie aktualnie się znajduje. Załączam w razie czego zdiecie roweru ( pod tą samą nazwa w sieci znalazłem z ramą wygięta w przeciwną stronę). Dziękuję pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 A kupiliście ten rower bez baterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xordex Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Najprościej napisać do źródła https://www.batavus.nl/contact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.