Gość Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Serio wolisz wozisz błotnik bo okazjonalnie złapie Cie deszcz, zamiast wyprać koszulkę? Po deszczu i tak się do niczego nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Cytat więc starcza mi spokojnie taka pojemność Można też nalać gęstego A serio - nie sądzę, żeby to lusterko aż tak psuło aerodynamikę. Też się długo biłem z myślami ale ostatecznie odpuściłem - za dużo już mam tego gruzu na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 @skom25, w moim przypadku jest to proste, ja w zasadzie na rower wszędzie dojeżdżam samochodem, praktycznie w pogodę codziennie. W naszej kochanej Warszawie nie jeżdżę, bo nie lubię tłoków a i praktycznie to nie bardzo jest gdzie, żeby było równo i długo. Więc w mokrej od deszczu koszulce jeszcze spokojnie wsiądę do samochodu, ale już w ubłoconej nie. Można by oczywiście wrzucić jakąś do bagażnika na zmianę Generalnie te parę gram błotnika... szkoda klawiatury. Moj prezes często do nas mówi tak "panowie, nie stwarzajcie sztucznych problemów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.