pinok Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 Zachciało mi się pofiltrować aktywności na Stravie po jednym z rowerów jakie mam dodane do Gear. Przeszukałem internet z pomocą gugla ale nie znalazłem rozwiązania, poza odpowiedziami że się nie da Ma ktoś jakiś pomysł? może słabo szukałem.
TheJW Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 O, dobre pytanie, też ostatnio potrzebowałem coś przefiltrować. Wczoraj np. chciałem wyświetlić tylko aktywności oznaczone jako "race" i też nie znalazłem takiej opcji.
Gość Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 @TheJW wchodzisz w Activities, na górze masz pole do szukania. Klikasz, otwiera się lista i na górze ma filtr Type. Ja Gear nie używam, ale może jak ktoś ma dodane, to też się tam pojawi.
nctrns Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 Ale nie wiem czy to jest tak rozbudowane w wersji darmowej. Ja mam subskrypcję.
TheJW Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 @skom25 ano jest. Ale mogę to zrobić tylko u siebie, u śledzonych osób takiej opcji nie widzę. Filtrowania po "gear" nie ma, przynajmniej na telefonie.
Gość Napisano 11 Czerwca 2021 Napisano 11 Czerwca 2021 Strava ma chyba dostępne API. Jak ktoś wie jak korzystać, to pewnie da się sporo wyciągnąć
pinok Napisano 11 Czerwca 2021 Autor Napisano 11 Czerwca 2021 35 minut temu, nctrns napisał: Ale nie wiem czy to jest tak rozbudowane w wersji darmowej. Ja mam subskrypcję. Dzięki, nie pomyślałem żeby wybrać "Ride" chciałem filtrować w "All sport activities" Teraz jest opcja.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.