Wygląda to tak : http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/559/Kross.Level.A2/
Przerzutka przednia: Shimano Alivio FD-M412
Przerzutka tylna: Shimano Alivio ?
Korba: Shimano FC-M191 42/34/24
Środek suportu: Kaseta Alfred Thun
Kaseta: Sram PG-830 8-speed
Lańcuch: Shimano CN-HG40
Pedały: NATTY CS-90KA
Piasta tylna: Joy Industrial Obręcze: Mach 1 EXE Opony: Trax Trail Trax 26 x 2.1
Przyszedł czas na trochę zmian bo sprzęt się "nieco" zużył.
Potrzebuję wymienić cały napęd oraz opony. Próbowałem rozglądać się trochę, ale boję się, że pojawią się problemy z kompatybilnością. Więc mimo spędzonych godzi nadal stoję na niczym. Nie chcę też wydać majątku ale jednak fajnie by było kupić coś w miarę trwałego głównie do miasta, więc pewnie gdzieś w okolicach alivio. Potrzebuję więc
korby: z trzema blatami na octalinku tak by podeszła pod stare przerzutki
suport: octalink 68
kasety: 8rz tak by podeszła pod starą piastę i przerzutki
łańcuch: 8rz
opony: coś szosowo terenowego myślę, że jakieś 26"x1,95 chyba, że macie inne propozycje, coś węższego?
pedały: jakieś niedrogie żeby się kręciły 😜
na koniec pewnie wymiana linek z pancerzami i chyba tyle. Tak jak powiedziałem chciałbym zrobić to w miarę budżetowo ale trwale. Jeżdżę głównie po asfalcie, czasami wypad za miasto więc jakieś szutry, piasek, górki mogą się pojawić. Po latach rower zmienił trochę przeznaczenie i zamiast śmigać nim po lasach, jeżdżę do pracy, w sumie aktualnie to mój główny środek lokomocji, bo żona z córką przejęła całkowicie nasze auto 😜
Pytanie
Gość Morphys
Wygląda to tak : http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/559/Kross.Level.A2/
Przerzutka przednia: Shimano Alivio FD-M412
Przerzutka tylna: Shimano Alivio ?
Korba: Shimano FC-M191 42/34/24
Środek suportu: Kaseta Alfred Thun
Kaseta: Sram PG-830 8-speed
Lańcuch: Shimano CN-HG40
Pedały: NATTY CS-90KA
Piasta tylna: Joy Industrial Obręcze: Mach 1 EXE Opony: Trax Trail Trax 26 x 2.1
Przyszedł czas na trochę zmian bo sprzęt się "nieco" zużył.
Potrzebuję wymienić cały napęd oraz opony. Próbowałem rozglądać się trochę, ale boję się, że pojawią się problemy z kompatybilnością. Więc mimo spędzonych godzi nadal stoję na niczym. Nie chcę też wydać majątku ale jednak fajnie by było kupić coś w miarę trwałego głównie do miasta, więc pewnie gdzieś w okolicach alivio. Potrzebuję więc
korby: z trzema blatami na octalinku tak by podeszła pod stare przerzutki
suport: octalink 68
kasety: 8rz tak by podeszła pod starą piastę i przerzutki
łańcuch: 8rz
opony: coś szosowo terenowego myślę, że jakieś 26"x1,95 chyba, że macie inne propozycje, coś węższego?
pedały: jakieś niedrogie żeby się kręciły 😜
na koniec pewnie wymiana linek z pancerzami i chyba tyle. Tak jak powiedziałem chciałbym zrobić to w miarę budżetowo ale trwale. Jeżdżę głównie po asfalcie, czasami wypad za miasto więc jakieś szutry, piasek, górki mogą się pojawić. Po latach rower zmienił trochę przeznaczenie i zamiast śmigać nim po lasach, jeżdżę do pracy, w sumie aktualnie to mój główny środek lokomocji, bo żona z córką przejęła całkowicie nasze auto 😜
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.