ROBBY Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Witam, Posiadam amortyzator FOX 36 w wersji Talas RC2 FIT z roku 2010r i zamierzam samodzielnie wykonać jego serwis ze względu na długie terminy u ludzi zajmujących się tym fachowo. Jak dotąd samodzielnie serwisowałem amortyzatory marki Rock Shox oraz Marzocchi, niestety FOX'a jeszcze nie było okazji, a więc będzie to ten pierwszy raz dlatego mam kilka pytań. Obejrzałem już kilka poradników, przejrzałem manuala oraz kilka portali i chciałbym zebrać tutaj wszystkie informacje w jedną całość oraz sprawdzić czy posiadam właściwe. Na co uważać podczas takiego serwisu oraz czego w ogóle nie ruszać w domowych warunkach? Jeżeli chodzi o oleje i ten konkretny model to gdzie, jaka ilość i lepkość bo z tym mam problem? Ewentualnie zamienników jakiej marki można użyć? Każda cenna uwaga na wagę złota. Proszę o wyrozumiałość i z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi