Gość Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Hej, Sprzedam nową kasetę Shimano HG500 10s 12-28. Kaseta jest w 100% nowa, nie otwierałem nawet pudełka. Kupiłem ją "na zapas" do Gravela, ale dość szybko okazało się że będzie za twarda. Cena: 210 zł Koszt przesyłki w cenie. Zaufanym użytkownikom z dużym stażem, mogę wysłać Paczkomatem przy zapłacie przelewem. Reszcie użytkowników proponuję wysyłkę Pocztą Polską, paczkę Pobraniową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Up! Jak ktoś jest zainteresowany, zapraszam do kontaktu. Jakoś się dogadamy z ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.