amorphous Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Mam problem z manetką. Przestala pokazywac aktualny bieg. Chcialem ją rozkręcic ale nie mam pojecia jaki wkrętak/bit tam powinien być. Chodzi o tę w ksztalcie gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Torx, ale raczej w wersji Secure, czyli drążony w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 TS piecioramienny taki torx japoński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amorphous Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Dzieki wielkie za info. Domyslacie sie może jaki to rozmiar? Pelna rozmiarowka torxow by mnie kosztowal wiecej niz manetka 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Obstawiam T25 lub T20 Jak masz suwmiarkę to zmierz i podaj średnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Podjedź do sklepu, dobiorą coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.