Skocz do zawartości

[opony] zestaw naprawczy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uff, już końcówka listy z rzeczy mi niewiadomych. kilka jeszcze zostało. Ważna: w przypadku zużycia/uszkodzenia opony chciałbym mieć w zapasie komplet:

Mam opony: Continental Grand Prix 5000 TL 700x28 opona zwijan 9648392201 - Allegro.pl  Na marginesie, myślałem że je robi się z gumy a nie ze złota

Jakie mam kupić zaworki? Bardzo proszę o link z Allegro

Czy taśma od wewnątrz na felgę obowiązkowo nowa? Jeżeli tak, to też poproszę bardzo o link

Mleczko już wybrałem: Płyn uszczelniający STAN'S NOTUBES 473ml 10536038706 - Allegro.pl

Czy coś jeszcze?

dobry pomysł? I ewentualnie jaki rozmiar?

WENTYLE ROWEROWE ZAWORY PRESTA TUBELESS + KLUCZYK 10627287171 - Allegro.pl

Napisano

Jak Ci na czasie zależy to odpuść kupno mleczka w sbike, ponad tydzień mi wysyłali paczkę z czasem realizacji 48h.

Napisano

Dzięki Miłosz. Czas absolutnie nie jest priorytetem.

Napisano

Nikt nic nt. tego zaworka i jego długości nie napisze? :(

To ja żyły dla Was wypruwam. Dziś znowu rekord średniej na dystansie 30KM a działo się...

Brodaty mnie w połowie trasy wyprzedził też na kolarzówce, tak pół metra ode mnie. A ja za nim, parę razy się odwrócił, ale już później chyba zapomniał a ja za nim 33, 34, 35, 36 i sruuuu koło niego na pół metra, aż się przestraszył on, później odwracam się a jego nie ma, nie wiem, może wpadł w las, nawet trochę się zmartwiłem, eh w sumie diabeł z nim tańcował. Teraz 31 przede mną.

licznik.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...