prorider Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Witam 🙂 Z racji tego, że nie znam się w ogóle to zapytam. Potrzebuje lampki tylnej do jazdy w dzień na szosie! Czy tylko sprawdzi się LEZYNE Strip Drive PRO 300 lub Bontrager flare rt? Znajdzie się coś taniej? Czy jednak oszczędzić i wybrać coś z wymienionych? Dziekuje za odpowiedzi😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Znajdzie się coś taniej? Czy jednak oszczędzić i wybrać coś z wymienionych? To co napisałeś wyklucza się wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorider Napisano 9 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Zaoszczędzić/odłożyć jeszcze pieniądze i kupić te droższe wymienione. O to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Poczytaj o Lezyne 150, wg. mnie fajna i bywa za 150 zł ( ze 2 tygodnie temu gdzieś widziałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker86 Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 https://allegro.pl/oferta/tylna-lampka-prox-zeta-s-led-8-trybow-80-lm-usb-9766473492 Daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Ode mnie głos na Proxa - jakościowo nie jest to pewnie półka Flare ale mój Mizar, który na papierze ma raptem 30 lm świeci naprawdę przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
news_ Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 4 godziny temu, prorider napisał: Witam 🙂 Z racji tego, że nie znam się w ogóle to zapytam. Potrzebuje lampki tylnej do jazdy w dzień na szosie! Czy tylko sprawdzi się LEZYNE Strip Drive PRO 300 lub Bontrager flare rt? Znajdzie się coś taniej? Czy jednak oszczędzić i wybrać coś z wymienionych? Dziekuje za odpowiedzi😊 Używam tej lamki od trzech sezonów i ja jestem zadowolony, akumulator trzyma tak jak na początku. Z infromacji od innych bo sam nie widze, jestem widoczny z daleka i faktycznie ta soczewka 270 stopni powoduje że wiązka światłą jest szeroka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.