JWO Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Wygląda na to że mój zegarek Garmin 735xt dożywa powoli swoich dni. 735 to model który zupełnie dobrze mi wystarcza i pasuje do moich sportów (bieganie, pływanie i rower), jest lekki i bateria trzyma długo (to ważne). Parząc po ofercie to pozostają dwa modele: 1. Forerunner 945LTE 2. Fenix6 Pro Solar Edition. Cena podobna, w zasadzie maja więcej niż mi potrzeba. Obawiam się tylko o baterię. Małżonka ma fenixa6s i bateria nie wytrzymuje 8 godzin na rowerze ;(, chociaż zgodnie ze spec powinien. Pod tym względem mój 735 jest lepszy, mimo że starszy ;( Byłbym wdzięczny z opinie, szczególnie dotyczące baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Polar Grit X Znacznie uboższy w funkcje ale 8 godzin wytrzymuje, a w trybie wygaszania ekranu - dłużej. Można jeszcze rzeźbić w częstotliwości rejestracji śladu ale nie miałem takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Jeśli masz możliwość przetestowania fenixa, to przetestuj sobie tryby zasilania. Możesz sam zdefiniować ustawienia zasilania i potem używać ich dla danej aktywności. Możesz np zmienić ustawienia GPS, wyłączyć muzykę, HR z nadgarstka, podświetlania, parowanie z telefonem itp. Powinno pomóc w osiągnięciu 8h aktywności na baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 9 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 26 minut temu, spidelli napisał: Polar Grit X Dzięki, ale inne marki są poza moim zainteresowaniem. @grzybu, w fenix6s tez to jest? Muszę potestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Kurcza, jak zapytałeś to mam teraz wątpliwość. Na pewno jest w wersji pro. Ale teraz jak sprawdzam to chyba jednak jest https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/fenix6-6ssport/PL-PL/GUID-A98507AE-C8FE-4CE7-A441-417DEAC99C65.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 @grzybu, dzięki. Sprawdzę jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Weź sobie Fenixa 6x pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Cytat Weź sobie Fenixa 6x pro. W sobotę bateria wystarczyła na 20 km, wiec wziąłem :). Fenix 6X pro solar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Serio masz na myśli 20 km czy 20 godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Stary zegarek, wysiadł po 20 kilometrach. Dlatego już mam nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Aaa, teraz wszystko jasne! No to szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.