spidelli Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć, chciałbym prosić o pomoc w wycenie mojego Tribana 540. Kupiony w lipcu 2018 r. za 3299 PLN. Jest karta gwarancyjna, paragon nie wyblakł do końca. Stan oryginalny, jak na zdjęciach - jeżdżony "od święta" (na co dzień katowałem inny rower), ostatnio trochę pojeździłem na nim na trenażerze Tacx Galaxia (swobodna jazda po rolkach). Rower w dobrym stanie, ślady użytkowania, przetarta przerzutka o murek (widać na zdjęciach) i jedna manetka (też murek). Poza tym oklejony w czułych miejscach nalepkami ochronnymi z Dekla. Rozmiar M. Nie wyceniamy z czujnikiem kadencji/prędkości. Koszyki można policzyć Dziękuję! Edytowane 8 Czerwca 2021 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Jak wszystko co jest w dobrym stanie, można zacząć od 2/3 ceny nowego. Napęd do wyczyszczenia i zdjęcia bardziej atrakcyjne, ten ogon nie dodaje urody rowerowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Dzięki, na razie bez picowania, tyle co zmyłem piwniczny kurz i pajęczyny i wyczyściłem łańcuch. Zdjęcie z przymiarem zrobię ale czy opublikuję, to zależy od wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi