Masterbird Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Witam, niedawno kupiłem rower dirt specialized p.2 używany i przychodzę z pytaniem, ponieważ pojeździłem na nim może 3 dni i amorki odbijają tak jakby miały wypaść z lag. A to mój pierwszy dirt w życiu więc mam pytanie: czy da się je jakoś naprawić lub czy mają tak działać? A drugie pytanie: skręcam amor i on w ogóle nie twardnieje tylko chodzi tak samo, dlaczego? Edytowane 8 Czerwca 2021 przez sznib ort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) A Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Wojcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Mi to wygląda na uszkodzony tłumik ew. coś ze sprężyną. Jak poskakujesz przednim kołem to czujesz coś w stylu puknięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterbird Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Na początku było lekkie puknięcie w środku jak dobijałem amor ale teraz po jakimś czasie już tego nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Bez rozebrania amora i serwisu się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi