m16mati Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Witam wszystkich. Po kilku latach przerwy postanowiłem wrócić do jazdy rowerem. Posiadam wiekowego, lekko zmodyfikowanego rockridera 5.2. W zasadzie nigdy nie miałem problemów z tym rowerem. Obecnie śmigam nim do roboty (ok 10km w jedną stronę) i muszę mieć możliwość zabrać ze sobą jakieś żarcie + ew. ciuchy do przebrania i jakieś drobiazgi. Plecak się nie sprawdza więc pomyślałem o założeniu bagażnika i w związku z tym mam kilka pytań: 1)posiadam otwory montażowe więc rozumiem, że najlepiej na takich bagażnikach się skupić 2)może ktoś polecić jakiś konkretny model? zależy mi na możliwości bezpiecznego założenia na niego sakw (jakieś tam posiadam) lub jakiejś torby "od góry" 3)tylny błotnik będzie trzeba wywalić - jaki najlepiej założyć zamiast niego? Z góry dzięki za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.