Snop85 Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 czyli reasumujac ten suport co daliscie linka nie bedzie pasowal... Moze jakis inny zestaw? Doszedlem do wniosku ze pal go szesc predkosc...aby dzialo i bylo bez klopotu do zamontowania. a jak pojade max 25/h to trudno/// Bo nastawilem sie ze tutaj znajde odpowiedz a niestety ciagle jest ze cos moze pasowac, a moze bedzie za krotkie...najlepioej to jakbym wydal i tysiaka...chce po prostu kupic cos co bedzie dzialac, jak najtaniej i jak najszybciej zeby doszlo a nie z aliexpress za miesiac... przy okazji te opony beda pasowac? https://allegro.pl/oferta/opona-panaracer-gravelking-700x32-czar-braz-slick-10719990057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Ale co Ty chcesz? Chcesz/możesz wydać ~400zł to kup tiagrę z linku co Ci wrzuciłem i suport szosowy. Co ma nie pasować? Weź sobie najtańszy Shimano jaki znajdziesz byle na miskach było napisane "road". Albo weź mtb i skombinuj sobie dwie podkładki po 1mm na obie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snop85 Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 tiagre ok, ale ktory suport kupic bo pisali ze rozne dlugosci/// https://allegro.pl/oferta/suport-shimano-ultegra-sm-bbr60-70mm-ita-htii-10533622619 ten bedzie dobry? I do tego lancuch? ale to juz w serwisie. plus ustawienie przerzutek i bedzie gralo wszystko...nie ze nowe przerzutki zaraz itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 A masz w ramie włoski gwint? Angielskiego szukaj. I nie martw się długością to nie kwadrat czy octalink. Tu jest jeden wymiar dla szoswych misek zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snop85 Napisano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Dla mnie to co piszesz to ciemna magia. Nie wiem czy mam wloski czy francuski...myslalem ze to sporo prostsze. Kupuje czesci x i y i mi to montuje fachowiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Prawie wszystkie ramy mają gwint angielski. I tak - to jest bardzo proste, kupisz tę tiagrę i suport road z angielskim gwintem - 99% wkręcanych suportów i już pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.