Skocz do zawartości

[Przerzutka tylnia] shimano model jutro podam bo jest 24 i nie chce mi sie isc do garazu - problem wózka raczej

Marceloelo3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pewien problem poniewaz wystrzelił mi odblask bo sie skrzywil i uderzyl w aparat przez co on poszedl do góry sciagnelem go na dół wszystko pieknie juz zadowolony a od 8 biegów do 5 mi dziala normalnie a tym niszy bieg od 5 tym bardziej obciera szprych próbowalem do 3 to juz wchodzilo w szprychy lekko to bardziej sie juz balem wiec przestalem jest na to jakiś sposób bo nowy rower a szkoda mi kasy wydawac

Też mi się zdarza coś napisać niejasno, jakiś błąd gramatyczny popełnić, gafę strzelić. Na szczęście forum pozwala na edycję postów. Proszę przeczytaj swój wpis i pomyśl, co możesz w nim poprawić, by ktoś był wstanie ci pomóc. I popraw to.

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...