Panicz17 Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Witam panów i panie. Rower: Specialized Enduro Comp SL 2009rok. Czy da się coś z tym zrobić? Np kupić inną przerzutkę z mocowaniem na śrubę trzymającą koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Šrednio to widać na fotach ale obstawiam że hak przerzutki do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panicz17 Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Ten hak był częścią ramy, która odpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 jesteś pewny że nie jest dokręcany miniimbusem? widać koło osi taką dziórkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panicz17 Napisano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Poszło mi ogniwko w łańcuchu przy dużej prędkości, zblokował mi się łańcuch przy mocnym pedałowaniu i wyrwało cała przerzutkę od ramy. W tym wypadku wystarczy zakupić taką przerzutkę, która ma mocowanie na głowną śrubę od koła albo ta mała dziurkę obok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 hak musisz zmienić, imbus 5 chyba to jest (śruba obok osi) wymieniasz hak i już, jak przerzutka dostała, to pewnie też do wymiany coś takiego https://www.metrobikes.pl/pl/p/Hak-ramy-Specialized-Rev-2/36252 nie wiem czy akurat to hak do Twojej ramy, to musisz sobie sprawdzić, rocznik/model itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.