Ol.ga Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Ponoć dawno nie było pamiątki ze zlotu i wpadłam na pomysł, żeby zaprojektować coś na koszulkę lub kubeczek. Mogą być personalizowane, ale nie muszą do wyboru z nickiem/imieniem/neutralne KOSZULKA - 34 PLN KUBEK - 24 PLN ceramiczny 240 ml zdjęcie poglądowe niżej Na przelewy czekam do końca tygodnia i w poniedziałek po 12:00 zamawiam, żeby były idealnie na zlot W tytule proszę wpisać nick mBank 59 1140 2004 0000 3102 7835 4526 Olga Gałecka Lista chętnych KUBEK ol.ga - z imieniem Kenzie - z nickiem Dudi - Arek - @kyloziom z nickiem czy imieniem ? KOSZULKA Dudi - r. L Arek r. M Kenzie - z nickiem r. XL Ol.ga - z imieniem r. M @szewka z nickiem czy imieniem ? Jaki rozmiar ? @kyloziom j.w @kerownikj.w Wywołuje z zapytaniem czy ktoś z Was jeszcze chce ? @abra @PatryQ@Dudi @Ukasz @adamek @_xcr_@witja1@PiszPanTrup@bardok206@piajempi@Hubercik @kondziu@kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 W sumie kubeczek też wezmę . A rozmiar to M I oczywiście z nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Jo tysz kubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Dla mnie ze skróconym nickiem - Kylo. Rozmiar XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Poproszę Kubek z Imieniem : Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubcio10 Napisano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2021 Ja też poproszę koszulkę, rozmiar L, napis "Hubcio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Aktualizuję, bo nie mogę edytować pierwszego postu ;d KUBEK 1.ol.ga - Olga✔️ 2.Kenzie - Kenzie✔️ 3.Dudi - Dudi✔️ 4.Arek - Arek✔️ 5.kyloziom - Kylo✔️ 6.Abra - netralny✔️ 7.Bardok - Tomek✔️ 8. Limak - neutralny KOSZULKA 1.Dudi - Dudi r. L ✔️ 2.Arek - Arek r. M ✔️ 3.Kenzie - Kenzie r. XL ✔️ 4.Ol.ga - Olga r. M ✔️ 5.szewka - Szewka r. M ✔️ 6.kyloziom - Kylo r. XL ✔️ 7. @kerownik - ? jaki rozmiar i personalizacja ? 8. Hubcio10 - Hubcio r. L 9. Limak - neutralny r. L Jak ktoś dzisiaj zrobi przelew to ewentualnie proszę o potwierdzenie przelewu jeśli nie, to zamawiam neutralne dla tych osób i na miejscu będzie można się rozliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Z góry wybaczcie, aczkolwiek wykonawcy nie powiedzieli tego od razu, a już szkoda mi było czasu na zmiany i na nowo kogoś wprowadzać w projekt itd. Otóż ostatecznie koszulka ma cenę 39 zł , niewielka różnica, toteż podjęłam decyzję za wszystkich i zamówiłam je tak czy siak. Jak komu wygodniej to proszę o dopłatę 5 zł przelewem lub na zlocie bezpośrednio. Słabo wyszło, ale babka też mnie zaskoczyła i ogólnie to szkoda gadać ;d Mam nadzieję, że chociaż zrobią to porządnie. Z kubkami jeszcze czekam. Oby nic nie wymyślili 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 @Ol.ga Mam nadzieje, że zapomniałaś tylko na forum dopisać mnie do listy z kubkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 9 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 @szewka tak tak ;d już nie spamowałam kolejną aktualizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.