Joker86 Napisano 2 Czerwca 2021 Napisano 2 Czerwca 2021 Witam, może macie ochotę opisać wasz trening? Ilość kilometrów, średnią prędkość,itd.Aczkolwiek teren terenowi nie równy.
Q_u Napisano 2 Czerwca 2021 Napisano 2 Czerwca 2021 Panie, ale poprzeglądaj chociażby stravę, masz tam wszystko dokładnie pokazane. Po co ten wątek?
Joker86 Napisano 2 Czerwca 2021 Autor Napisano 2 Czerwca 2021 Trzeba wiedzieć co to stava?A wątek jest dla porównania osiągnięć
Q_u Napisano 2 Czerwca 2021 Napisano 2 Czerwca 2021 Tu masz info: Strava I naprawdę nie potrzeba wątku na forum do tego aby to porównać. A o ile mnie pamięć nie myli to już taki jest co najmniej jeden.
Joker86 Napisano 2 Czerwca 2021 Autor Napisano 2 Czerwca 2021 Jednak lepiej będzie jakby, ktoś może zechciał opisać swój trening.
Gość Napisano 2 Czerwca 2021 Napisano 2 Czerwca 2021 Jaki typ roweru, gdzie? Takie trochę bez sensu. Ja zrobiłem 68 km ze średnią 30 km/h na szosie. Tylko kompletnie to nic nie znaczy, bo ja jechałem po płaskim, a ktoś mógł uzyskać taki wynik w górach. Zresztą, co to znaczy trening? Ja tam nie trenuję, a jeździłem dużo.
wkg Napisano 2 Czerwca 2021 Napisano 2 Czerwca 2021 Prędkość niestety nic nie mówi. Pogląd daje intensywność i czas jazdy co też czasem widać na stravie (o ile ktoś ma pomiar mocy i poprawnie ustawione FTP). Obserwacja pulsu niestety nic nie da 😕
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.