Baikal Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Cześć, mam ghost kato 7 z 2017 roku chciałem zamontować do niego bagażnik (jeszcze nie kupiłem bagażnika) czy to są dziury montażowe? Jakoś dziwnie po stronie wewnętrznej zamontowali ta u góry bez gwintu na dole z gwintem oczywiście dziury nie są na wylot, czy montować tam bagażnik czy raczej poszukać czegoś montowanego do tylnego widelca (u góry posiada normalne dziury montażowe) chce do bagażnika montować sakwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 To są otwory żeby podczas spawania odprowadzać gaz, czy co to tam powstaje. W to z gwintem coś pewnie da się kręcić, ale chyba nie bagażnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 od wewnętrznej strony?? Dziwne. Jak się spasuje to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.