Kadirax Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Witam mam takie pytanie co od dłuższego czasu mnie trapi 1.Jakie koło można centrować, czy jak mam mocną ósemkę, w kole,czy wystarczy ,tylko napiąć nyple, z jednej strony, a z drugiej poluzować 2.I drugie pytanie czy, jak powiedzmy,w kole mam 2 szprychy urwane ,to wystarczy że dokipie 2 szprychy ,wymienię i wycentruje na centrownicy i to wystarczy czy trzeba wszystkie 36 kupić i centrować .Zawsze, jak miałem taki problem,to kupowałem 36 nowych szprychy z nyplami i centrowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 1. Jeśli koło jest mocno scentrowane to nie ma szans na wyjście z nim na prosto. 2. Możesz dokupić i wymienić tylko te dwie szprychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 2 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 A jak to ocenić, jakie koło, się nadaję do centrowania, a jakie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Czerwca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Generalnie na oko. Jak masz ósemkę zamiast koła to wiadomo, że nie wycentrujesz. Z czym masz problem i do czego ci ta wiedza? Podaj konkretny przykład to można wtedy oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.