djmarco83 Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Ktoś coś ma takiego? Nie ma znaczenia ilość rzędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Przeżytków już mało kto używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Sterowanie tylną przerzutką z lewej ma kilka rozwiązań. Znajomy ma porażoną prawą rękę i ma po lewej gripshift założony odwrotnie (oraz szosowy bar-end shifter do przedniej przerzutki a sam rower to trzykołowa poziomka). Są też hamulce hydrauliczne z rozdzielaczem na dwa koła - jedna dźwignią na dwie tarcze. Masz do wyboru starodawne manetki bez SIS, albo właśnie GripShift zgodny z Shimano (albo ze SRAM - zależy od rodzaju i generacji przerzutki). Będzie dział w odwrotną stronę, ale będzie. Ja Gripshift lubiłem jak miałem. Edytowane 1 Czerwca 2021 przez Wojcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi