haras1992 Napisano 31 Maja 2021 Napisano 31 Maja 2021 Witam serdecznie. Mógłby ktoś pomóc w wycenie roweru z opisu. Zadbany i wszystko działa jak należy, trzeba chyba tylko odpowietrzyć/ wymienić olej w amortyzatorze bo od nowości nic z nim nie robiłem. https://archiwum.rowerymerida.pl/produkt514/onine-pro-xt-edition-d-rower-merida.html Cytuj
kipcior Napisano 31 Maja 2021 Napisano 31 Maja 2021 No fajny rower kiedyś był. Ale jak przez 7 lat nie robiłeś serwisu amora to grubo i nie da się tego pogodzić ze słowem "zadbany". Co Ty przez to rozumiesz? Jeżeli w ogóle da się go uratować to będzie bardzo drogo, bo to Fox, a przez to jakakolwiek wycena jest ciężka. Cytuj
haras1992 Napisano 31 Maja 2021 Autor Napisano 31 Maja 2021 Zadbany tzn zrobiłem nim może max 2000 km po płaskim i to głównie aswalcie- amor nie dostał po dupie a rower głównie stał w piwnicy lub w pokoju. Skok 100 mm wydaje się, że działa jak powinien nawet bez serwisowania Cytuj
kipcior Napisano 31 Maja 2021 Napisano 31 Maja 2021 Przez 7 lat zrobiłeś 2k km rowerem do ścigania w maratonach? Wiesz jak to brzmi? "Niemiec tylko w niedzielę do kościoła jeździł". On nie jest zadbany tylko mało jeżdżony. Jakby był sprawny to i ze 3k można by wołać ale tu trzeba pełny serwis zrobić. Cytuj
JackFrost Napisano 1 Czerwca 2021 Napisano 1 Czerwca 2021 Spokojnie, nie ma co demonizować. Ja też niby mam rower wyścigowy a jeżdżę rekreacyjnie od maja do września i potem stoi w garażu. Jeżeli amortyzator ma ledwo natłuczone 2000km i nie jest porysowany, od tego, że stał 7 lat nagle się nie rozpuścił. Trzeba rozkręcić, zrobić serwis i złożyć. Większym problemem jest to, że to mały rower teraz. Kółka 26" raczej furory wśród chętnych nie zrobią. Więc nawet jeśli się wykosztujesz na serwis widelca, to nie gwarantuje to z automatu, że nagle ktoś będzie się tym interesował. Popatrz na Allegro i OLX, jakie są ceny podobnych rowerów i wystaw taniej albo drożej. Zobaczysz jakie jest zainteresowanie, może dostaniesz kontroferty i wtedy zdecydujesz czy chcesz sprzedać i za ile. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi