haras1992 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Witam serdecznie. Mógłby ktoś pomóc w wycenie roweru z opisu. Zadbany i wszystko działa jak należy, trzeba chyba tylko odpowietrzyć/ wymienić olej w amortyzatorze bo od nowości nic z nim nie robiłem. https://archiwum.rowerymerida.pl/produkt514/onine-pro-xt-edition-d-rower-merida.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 No fajny rower kiedyś był. Ale jak przez 7 lat nie robiłeś serwisu amora to grubo i nie da się tego pogodzić ze słowem "zadbany". Co Ty przez to rozumiesz? Jeżeli w ogóle da się go uratować to będzie bardzo drogo, bo to Fox, a przez to jakakolwiek wycena jest ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haras1992 Napisano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Zadbany tzn zrobiłem nim może max 2000 km po płaskim i to głównie aswalcie- amor nie dostał po dupie a rower głównie stał w piwnicy lub w pokoju. Skok 100 mm wydaje się, że działa jak powinien nawet bez serwisowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Przez 7 lat zrobiłeś 2k km rowerem do ścigania w maratonach? Wiesz jak to brzmi? "Niemiec tylko w niedzielę do kościoła jeździł". On nie jest zadbany tylko mało jeżdżony. Jakby był sprawny to i ze 3k można by wołać ale tu trzeba pełny serwis zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Spokojnie, nie ma co demonizować. Ja też niby mam rower wyścigowy a jeżdżę rekreacyjnie od maja do września i potem stoi w garażu. Jeżeli amortyzator ma ledwo natłuczone 2000km i nie jest porysowany, od tego, że stał 7 lat nagle się nie rozpuścił. Trzeba rozkręcić, zrobić serwis i złożyć. Większym problemem jest to, że to mały rower teraz. Kółka 26" raczej furory wśród chętnych nie zrobią. Więc nawet jeśli się wykosztujesz na serwis widelca, to nie gwarantuje to z automatu, że nagle ktoś będzie się tym interesował. Popatrz na Allegro i OLX, jakie są ceny podobnych rowerów i wystaw taniej albo drożej. Zobaczysz jakie jest zainteresowanie, może dostaniesz kontroferty i wtedy zdecydujesz czy chcesz sprzedać i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi