Gaspari_22 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Witam serdecznie, jestem w trakcie poszukiwań pierwszej szosy, nie chcę się naciąć i i kolejny raz skorzystam z pomocy, jeśli macie chwilę proszę o ocenę roweru: https://m.olx.pl/d/oferta/rower-trek-domane-2-0c-isospeed-58-red-05-07-2017r-CID767-IDK2j6e.html Rama rozmiar 58 Alpha Aluminum serii 200, IsoSpeed, chowane mocowania błotników Widelec Trek IsoSpeed z włókna węglowego, kompatybilność z systemem SpeedTrap Koła Obręcze Bontrager Tubeless Ready Opony Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c Manetki Shimano Tiagra, 10-biegowa Przerzutka przednia Shimano Tiagra Przerzutka tylna Shimano Tiagra Korba Shimano Tiagra, 50/34 (compact) Kaseta Shimano Tiagra, 11-32, 10-biegowa Siodełko Bontrager Paradigm 1 Sztyca Bontrager ze stopu, 2-śrubowe jarzmo, 27,2 mm, przesunięcie 8 mm Kierownica Bontrager Race, VR-C, 31.8mm Mostek Bontrager Elite, 31.8mm, 7 stopni Stery Częściowo maszynowe, zintegrowane łożyska 1-1/8" Zestaw hamulcowy Dual-pivot ze stopu Kolor Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaspari_22 Napisano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Ta rama mnie trochę martwi. Mam 182 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Kaseta z zadziorami, blat na wykończeniu. Te dwa elementy do wymiany na starcie + łańcuch. 400-509 zł do dołożenia Do tego za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Te ramy uwielbiały pękać na rurze podsiodłowej. Centralnie z tyłu jest nacięcie rury podsiodłowej. I właśnie na tym nacięciu pękały. Dokładne zdjęcia obręczy też się przydadzą. Obręcze Bontrager często pękały przy otworach na nyple. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.