leoon Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Witam, Nie potrafię uruchomić czujnika kadencji i prędkości MIO CYCLE w żadnej apce na Samsung Galaxy A70, próbowałem w Zwift, Strava, Samsung Health, Wahoo, IpBike, Bike Computer. Aplikacje nie widzą czujnika, bateria jest nowa, czujnik ustawiony prawidłowy, magnesy blisko czujników. Próbowałem podczas jazdy wybudzić czujnik, nic nie pomogło... Ma ktoś może pomysł albo miał podobny problem z tym czujnkiem? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Ten czujnik działa tylko w ant+? Telefon obsługuje ten standard? U Żony widziałem osobną apkę do ant+, sprawdzałeś na niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoon Napisano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Cytat Ten czujnik działa tylko w ant+? Telefon obsługuje ten standard? U Żony widziałem osobną apkę do ant+, sprawdzałeś na niej? Wg tej listy to tak. Zainstalowane są apki od ANT+: Ant+ plugin service IpSensorMan. Telefon jest na Androidzie 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Mam Samsunga A70 i mi czujniki ANT nie działają. W poprzednich telefonach czujniki działały, a w A70 nie działają po ANT. Musiałem w telefonie wyłączyć usługę ANT, bo gdy jakaś aplikacja wykrywała jakieś urządzenie ANT to się od razu wywalała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 2 godziny temu, leoon napisał: Wg tej listy to tak. Zainstalowane są apki od ANT+: Ant+ plugin service IpSensorMan. Telefon jest na Androidzie 11 Masz zainstalowane https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsi.ant.service.socket&hl=pl&gl=US ? Nie jestem pewien, ale to jest chyba wymagane u mnie ANT+ na A50 działa.. jesteś na oficjalnym sofcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoon Napisano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Cytat Masz zainstalowane https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsi.ant.service.socket&hl=pl&gl=US ? Nie jestem pewien, ale to jest chyba wymagane u mnie ANT+ na A50 działa.. jesteś na oficjalnym sofcie? tak mam oficjalny soft. Ant+ Radio Service też zainstalowany. wg listy powinno STRAVA powinna śmigać... https://www.thisisant.com/directory/galaxy-a70/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Ale już chyba od dłuższego czasu Strava nie obsługuje ANT. Tylko po Bluetooth i tylko czujniki tętna. Chyba że coś się zmieniło ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoon Napisano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Jednak problem jest po stronie telefonu. Spróbuje podłączyć antenę ANT+ poprzez kabel OTG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.