DiMoonn Napisano 29 Maja 2021 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Proszę o polecenie dobrego, niekonieczne taniego, łańcucha do roweru mtb. 2x10. Dobrze bym wraz ze sprawdzonym sklepem (z Allegro też), ponoć w sieci jest masa podróbek. Jestem gruby, ponad 100 kilo, teren Puszczy Kampinoskiej, czyli pagórki i piasek. Więc łańcuch musi być porządny, chcę wymieniać rotacyjnie co 400-600 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Maja 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Jak wielokrotnie już zostało napisane KMC X10, ewentualnie ponoć dobrze sprawdza się także Campagnolo C10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiMoonn Napisano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 @bogus92 szukałem po forum, ale bez skutku. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.