Skocz do zawartości

[Przerzutka przednia] Jaka do korby 2-rzędowej 36-22 i ramy widocznej na zdjęciu

dorez

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję pomocy w doborze przerzutki do ramy mtb ze zdjęcia.

Średnica rury podsiodłowej 31,8 mm. Linka jak widzę prowadzona jest od góry. Planowana jest korba 2-rzędowa 36-22. Na tył ma iść kaseta 9-rzędowa, prawdopodobnie też 36t.

Będę wdzięczny za porady i propozycje modeli.

Rama przerzutka.jpg

Dzięki bardzo za błyskawiczną odpowiedź! :)

Jeszcze takie pytanka, bo w temacie przednich przerzutek jestem zielony: do tego idzie jakaś specjalna, dedykowana manetka, czy obojętnie jaka 2-rzędowa? Łańcuch musi być 9-rzędowy czy może być 10? (zależy jaki się lepiej trafi)

Jakby miał ktoś miał jakieś inne modele na myśli to proszę też pisać, w obecnym czasie słabej dostępności zawsze dobrze jest mieć alternatywy.

Dziękuję. :) Co do łańcucha to właśnie też nad jakimś KMC myślałem. Ja w swoim rowerku też mam od KMC i nie narzekam, ten ma być dla siostry, więc skoro ja nie narzekam to i ona narzekać nie powinna :D

Edit:

Przerzutka już kupiona (ta co zaproponowana FD-M2020 top swing), znalazłem w jednym sklepie, więc nie czekałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...