Skocz do zawartości

[segmenty strava] Segmenty strava na Garmin edge 520

tomecz9

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym aby na moim Garmin edge 520 w trakcie jazdy wyświetlane były segmenty ze stravy. Wiem, że trzeba do tego posiadać konto premium na stravie. Mógłbym je wykupić ale nie chce podawać swojego numeru karty. Jakoś unikam takich płatności i nigdy jeszcze tego nie robiłem tym bardziej za granicę. Czy istnieje jakaś inna możliwość aby zapłacić za konto premium? Lub czy można mieć segmenty ze stravy w jakiś inny sposób bez konta premium? Słyszałem, że kiedyś była strona z której można było je przekopiować.

Warto dodać, że żeby wyświetlały się w Garminie, to trzeba je wcześniej ręcznie dodać do ulubionych. :) Nie ma tak, że jedziesz i wyświetlają się wszystkie segmenty na Twojej trasie.

Do płatności w internecie polecam kartę wirtualną. Chyba w każdym banku można ją założyć za darmo.

No chyba że masz konto w PKO, wtedy nie możesz. Mam dokładnie ten sam dylemat co autor. Kupić by się chciało, karty zrobic się nie da, a podawać główną to głupota.

14 minut temu, skom25 napisał:

No chyba że masz konto w PKO, wtedy nie możesz. Mam dokładnie ten sam dylemat co autor. Kupić by się chciało, karty zrobic się nie da, a podawać główną to głupota.

Mam PKO SA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...