tomecz9 Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Chciałbym aby na moim Garmin edge 520 w trakcie jazdy wyświetlane były segmenty ze stravy. Wiem, że trzeba do tego posiadać konto premium na stravie. Mógłbym je wykupić ale nie chce podawać swojego numeru karty. Jakoś unikam takich płatności i nigdy jeszcze tego nie robiłem tym bardziej za granicę. Czy istnieje jakaś inna możliwość aby zapłacić za konto premium? Lub czy można mieć segmenty ze stravy w jakiś inny sposób bez konta premium? Słyszałem, że kiedyś była strona z której można było je przekopiować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Warto dodać, że żeby wyświetlały się w Garminie, to trzeba je wcześniej ręcznie dodać do ulubionych. Nie ma tak, że jedziesz i wyświetlają się wszystkie segmenty na Twojej trasie. Do płatności w internecie polecam kartę wirtualną. Chyba w każdym banku można ją założyć za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 No chyba że masz konto w PKO, wtedy nie możesz. Mam dokładnie ten sam dylemat co autor. Kupić by się chciało, karty zrobic się nie da, a podawać główną to głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Jest jeszcze Revolut. Albo bezpieczny PayPal, ale tam trzeba podać nr karty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 48 minut temu, TheJW napisał: Nie ma tak, że jedziesz i wyświetlają się wszystkie segmenty na Twojej trasie. 100 maksymalne. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Nie wiem, włączyłem to na chwilę z ciekawości i wyłączyłem, bo tylko denerwowało. Nie mam ciśnienia na KOMy, więc nie korzystam z tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 14 minut temu, skom25 napisał: No chyba że masz konto w PKO, wtedy nie możesz. Mam dokładnie ten sam dylemat co autor. Kupić by się chciało, karty zrobic się nie da, a podawać główną to głupota. Mam PKO SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.