Jot Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Czy macie jakiś patent na obijającą się o ramę wewnątrz linkę hamulca? Doprowadza mnie to już do szału, zwłaszcza na zakrętach dźwięk jest nieznośny albo podczas gwałtownego przyspieszania. Szukałem źródła tych hałasów chyba wszędzie, a to okazała się linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Linka czy cały pancerz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 https://allegro.pl/oferta/jagwire-oslona-pancerza-wewnatrz-ramy-4-5mm-7829005911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 No ale to jest osłona pancerza, stąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jot Napisano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Pancerz. Skrót myślowy. Niestety ta osłona wymaga wolnej końcówki linki, a nie chcę wszystkiego zdejmować, zwłaszcza owijki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 To to co post wyżej. U mnie się sprawdziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Godzinę temu, Jot napisał: Niestety ta osłona wymaga wolnej końcówki link Chodzi ci o to, że to rurka i trzeba ją nawlec na pancerz? Jesli tylko zmiesci sie w otworze ramy, to rozetnij ją wzdłuż i wsuwaj obklejając co kawałek np taśma izolacyjną. Tak, żeby pancerz z niej nie mógl wypaść w środku ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 27 Maja 2021 Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Ja przy montażu pancerzy w ramie nawlokłem sobie po trzy wycięte z filcu kołeczka na każdy i jest cisza. W tym przypadku nie ma sensu nic kupować. Chwila szperania po domu i będzie za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.